Javni poziv

Obnovljeni Javni poziv za upis omladinskih udruženja.

 

Općinski Načelnik g-din Prim. dr. Mustafa Avdagić, uvažavajuci potrebe Mladih na području općine Sanski Most, a u skladu sa Zakonom o mladima FBiH, raspisuje  Javni poziv za upis omladinskih udruženja u Registar omladinskih udruženja koji vodi Općina odnosno nadležna Općinska Služba.

 

Nakon navedene procedure i upisa, isto ce pomoci omladinskim udruženjima u ostvarivanju njihovih zakonskih i statutarnih ciljeva i aktivnosti, rješavanje raznih nerješenih pitanja i pomoći omladinskim udruženjima odnosno mladima.

 

Također, to se odnosi i na pomoc prilikom predlaganja raznih projekata ili apliciranja na projekte koji se u tu svrhu budu objavljivali na svim nivoima vlasti, a da bi to mogli ostvariti - prethodno moraju biti registrirani kao omladinsko udruženje mladih na podrucju Općine u kojoj egzistiraju, kao i da bi ušli u Vijeće mladih Općine.

 

Sve navedene aktivnosti koje se budu provodile na podrucju Općine Sanski Most a budu se ticale finansijske pomoći,  radit će se isključivo  u skladu sa finansijskim mogućnostima Općine.

 

Preuzimanje

 

JAVNI POZIV

 

ZAHTJEV ZA UPIS

 


Za sve informacije obratite se na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

INFO menu

budzetzagradjaneBanner

Video prezentacija

ekobisbanner

Općinski Načelnik

Faris Hasanbegovic
Načelnik općine
prof. Faris Hasanbegović

RTV Sana | sanartv.ba

Lista Projekata

servis48

PROMOTIVNI VIDEO INVESTICIONI POTENCIJALI