Archive

Općina Sanski Most je 15.02.2019. godine raspisala Konkurs za dodjelu 55 stipendija redovnim studentima općine Sanski Most, koji studiraju na akreditiranim državnim fakultetima u BiH.
Konkurs ostaje otvoren 15. dana od dana raspisivanja odnosno do 04.03.2019. godine, i objavljen je u dnevnom listu Oslobođenje, oglasnoj ploči općine Sanski Most i web stranici Općine.

obavijest

Tekst Konkursa, i druga neophodna dokumentacija koja se traži, mogu se pogledati odnosno preuzeti na Web stranici općine Sanski Most, kao i Odluke o kriterijima i načinu dodjele stipendija redovnim studentima općine Sanski Most, Izmjene i dopune Odluke o kriterijima i načinu dodjele stipendija koje se mogu preuzeti sa web stranice ili na upit putem dole navedenog e-maila proslijediti zainteresiranim strankama u e-verziji.
Zainteresirani studenti - kandidati mogu na upit (e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) dobiti i obrasce izjava u wordu koje mogu ovjeriti u općini Sanski Most - Šalter sala i mjestima studiranja (Općine-Šalter sale/notari), te ujedno dobiti i sve odgovore na upite koji se tiču stipendiranja.

DOKUMENTACIJA KOJU TREBA DOSTAVITI - STIPENDIJE 2019

Izjave 2019

Konkurs - Stipendije 2019

Konkurs za stipendije 2019

 

INFO menu

budzetzagradjaneBanner

Video prezentacija

ekobisbanner

Mayor

Faris Hasanbegovic
Načelnik općine
prof. Faris Hasanbegović

Facebook logo PSD
Oficijelna Facebook stranica Općinskog načelnika

RTV Sana | sanartv.ba

Lista Projekata

servis48

PROMOTIVNI VIDEO INVESTICIONI POTENCIJALI