Archive

Kroz projekat jačanja uloge mjesnih zajednica u BiH i u saradnji sa UNDP,CCI,mrežom networks i fondacijom mreža iz Sarajeva, MZ-Zdena, odnosno Društveni centar u Zdeni,priprema zajedničko druženje i edukacione radionice sa centrom «Nada» oja se bavi radom sa djecom sa posebnim potrebama, kao i sa učesnicima malonogometnog turnira u fudbalu, godišta 2007/2008 , iz škole fudbala»Zmajevi» i NK »Podgrmeč»

obavijest

"Sve što ovi mališani trebaju su ljubav, pažnja i podrška da napreduju i savladaju životne teškoće. U radu s njima primjenjujemo različite terapijske aktivnosti kako bismo podstakli njihov emocionalni razvoj", kaže Amela Omić-humanistkinja koja radi sa djecom,koja je i prihvatila naš poziv i naše gostoprimstvo na zajedničko druženje.

·     Ljubav prema sportu je izrazito lijepa osobina koju kod djece treba njegovati, bilo da je riječ samo o povremenom 'haklu' s prijateljima ili o bavljenju sportom unutar sportskog kluba. Uključivanje u organiziranu sportsku aktivnost koja je primjerena dobi može izrazito povoljno utjecati na razvoj mlade osobe i usaditi joj neke vrijedne kvalitete kao što su odgovornost,  upornost, sposobnost za timski rad i dr.

Zajedničko druženje sa mještanima Zdene,održaće se dana 23.02.2019.godine,sa početkom u 14.30 sati u prostorijama Društvenog centra u Zdeni.

Za sve učesnike ove pozitivne priče obezbjeđen je topli obrok,napitak i kolač,koje finansira “Fondacija mreža” iz Sarajeva

Dobro nam došli dragi gosti

Obradio Sekretar MZ-a,Senad Džananović i Enisa Osmanolaj ruk.Društvenog centra u Zdeni

 

INFO menu

budzetzagradjaneBanner

Video prezentacija

ekobisbanner

Mayor

Faris Hasanbegovic
Načelnik općine
prof. Faris Hasanbegović

Facebook logo PSD
Oficijelna Facebook stranica Općinskog načelnika

RTV Sana | sanartv.ba

Lista Projekata

servis48

PROMOTIVNI VIDEO INVESTICIONI POTENCIJALI