Home

Obavještavamo građane da je Općinsko vijeće općine Sanski Most dana 18.07.2019.god., na 31. sjednici, usvojilo  Prostornu osnovu Prostornog plana općine Sanski Most, za vremenski period od 20 godina. Prostorna osnova se stavlja na Javni uvid od dana 29.07.2019.god. do 29.08.2019.god. Grafički prilog- Osnovna koncepcija prostornog razvoja izložen je u holu zgrade gradske biblioteke (Ul. Stanična br.1). Prostorna osnova, u CD formatu, nalazi se u prostorijama svih mjesnih zajednica.

obavijest

            Tokom Javnog uvida, utorkom i četvrtkom, u periodu od 11.00 h do 13.00 h, u kancelariji br. 13 (zgrada Općine Sanski Most), građani mogu dobiti stručno tumačenje Prostorne osnove. Pozivaju se građani da daju svoje prijedloge, sugestije, primjedbe na Prostornu osnovu lično (šalter sala, šalter br. 9, zgrada Općine Sanski Most), putem pošte (na adresu: Općina Sanski Most, Općinska služba za prostorno uređenje, građenje i stambene poslove, Ul. Banjalučka br. 3, 79260 Sanski Most, sa naznakom “Primjedbe na Prostornu osnovu Prostornog plana općine Sanske Most”) ili da upišu svoje Primjedbe u Svesku primjedbi koja se nalazi na mjestima Javnog uvida (kancelarijama mjesnih zajednica i holu zgrade gradske biblioteke).

            O datumu održavanja Javne rasprave, građani će biti blagovremeno obavješteni. Sve informacije u vezi Prostorne osnove Prostornog plana, mogu se dobiti u općinskoj službi za prostorno uređenje, građenje i stambene poslove (kancelarija br. 13, zgrada Općine Sanski Most, Ul. Banjalučka br. 3).  Pozivaju se građani da izvrše uvid u Prostornu osnovu, i na taj način utvrde da li je zemljište u njihovom vlasništvu u obuhvatu građevinskog zemljišta.

INFO menu

free accordion menu module

budzetzagradjaneBanner

Video prezentacija

ekobisbanner

Mayor

Faris Hasanbegovic
Načelnik općine
prof. Faris Hasanbegović

Facebook logo PSD
Oficijelna Facebook stranica Općinskog načelnika

RTV Sana | sanartv.ba

Lista Projekata

turistguidelogo

ecommerce

servis48

PROMOTIVNI VIDEO INVESTICIONI POTENCIJALI

OIKLOGO