Udruženja iz oblasti  privrede, obrta i poduzetništvaScreenshot 7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Screenshot 2

Napomena: Spisak Udruženja iz oblasti poljoprivrede redovno će se ažurirati, a sva ona Udruženja koja su navedena ili nisu navedena mogu se naknadno brisati/dodati nakon utvrđivanja da li su ista aktivna/neaktivna u svom radu odnosno nakon prikupljanja neophodnih generalija o samom Udruženju i aktivnostima. Ukoliko dođe do promjene osoba ovlaštenih za zastupanje i predstavljanje Udruženja, neophodno je da se iste prijave kako bi se podaci ažurirali. Takođe, sva Udruženja trebaju dostavljati neophodne generalije o udruženju i svojim aktivnostima kako bi se podaci mogli ažurirati, a shodno tome ista mogu dobiti stručnu pomoć, savjete i podršku u svojim aktivnostima koja su u skladu sa pozitivnim zakonskim propsima.  Naime, neophodno je i da sama Udruženja odnosno Savez navedenih Udruženja  ukoliko postoji, da dostavlja općini Sanski Most redovne ažurirane podatke, kako bi mogli svim Udruženjima prosljeđivati nove informacije i obavijesti, odnosno pružiti pomoć, savjete i podršku.

Sve neophodne informacije odnosno pružanje  savjeta, pomoći i podrške u radu nevladinom sektoru  može se dobiti putem telefona: 037/685-408 , lokal 331;  ili putem e-maila: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

 

Screenshot 3

Napomena: Spisak Udruženja iz oblasti privrede, obrta i poduzetništva  će se redovno ažurirati a sva ona Udruženja koja su navedena ili nisu navedena mogu se naknadno brisati/dodati nakon utvrđivanja da li su ista aktivna/neaktivna u svom radu odnosno nakon prikupljanja neophodnih generalija o samom Udruženju i aktivnostima. Ukoliko dođe do promjene osoba ovlaštenih za zastupanje i predstavljanje Udruženja, neophodno je da se iste prijave kako bi se podaci ažurirali. Takođe, sva Udruženja trebaju dostavljati neophodne generalije o udruženju i svojim aktivnostima kako bi se podaci mogli ažurirati, a shodno tome ista mogu dobiti stručnu pomoć, savjete i podršku u svojim aktivnostima koja su u skladu sa pozitivnim zakonskim propsima. Takođe, neophodno je i da sama Udruženja odnosno Savez navedenih Udruženja ukoliko postoji, da dostavlja općini Sanski Most redovne ažurirane podatke, kako bi mogli svim Udruženjima prosljeđivati nove informacije i obavijesti, odnosno pružiti pomoć, savjete i podršku.

Sve neophodne informacije odnosno pružanje  savjeta, pomoći i podrške u radu nevladinom sektoru  može se dobiti putem telefona: 037/685-408 , lokal 331;  ili putem e-maila: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.